Virtual welcome Day @ UTCN

“Virtual welcome day” a fost organizat de către Biroul Erasmus+ împreună cu Biroul  Relații Internaționale al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) pentru studenții internaționali din UTCN. Evenimentul s-a desfășurat online, pe platforma TEAMS, în data de 7 octombrie 2020.

Scopul acestei întâlniri a fost prezentarea colectivelor celor două birouri, precum și a coordonatorilor Erasmus+ din cadrul fiecărei facultăți. Dintre cei aproximativ 90 de participanți , peste 65 au fost din rândul studenților internaționali si a studenților din rețeaua Buddy Network , alături de 22 de colaboratori  din cadrul UTCN.

Prof.dr. ing. Dan Mândru, Prorector Relații Internaționale, alături de Directorul Biroului Erasmus+, Prof.dr.ing. Cristina Câmpian și Prof. dr. ing. Vasile Dădârlat, Vicepreședinte al Senatului UTCN, au subliniat în intervențiile lor că întreaga comunitate academică le este alături studenților internaționali în demersurile de acomodare și soluționare a problemelor care pot să apară în perioada mobilității. La întâlnire a participat și Ramona Demarcsek, coordonator Erasmus+ Centrul Universitar Nord Baia Mare. Prof. univ. dr. Sonia Munteanu a făcut o scurtă prezentare a orașului Cluj-Napoca și a Universității Tehnice pentru studenții internaționali în vederea familiarizării acestora cu locul și instituția de învățământ superior în care vor studia în decursul acestui an universitar.

© Copyright - International - Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca