ProCESS – Processing Complexity with Emotional, Sensorial and Spiritual capacities

Echipa ProCESS UTCN a finalizat cu succes prima etapă a proiectului

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca, prin Prorectoratul Relații Internaționale, a felicitat echipa proiectului ”ProCESS – Processing Complexity with Emotional, Sensorial and Spiritual capacities”, pentru participarea, implicarea și rezultatele obținute în perioada septembrie 2021 – februarie 2022.

Proiectul Erasmus+ Knowledge Alliances în valoare de 850.000 euro se derulează în perioada 2021-2023 și implică studenții, pe parcursul a trei runde, în rezolvarea a 12 studii de caz complexe din domeniul managerial, propuse de către companiile partenere în proiect: Sanofi (Franța), De KLAUSEN (România), Mediatalo Keskisuomalainen (Finlanda) și Latvijas Pasts (Letonia). În prima rundă a proiectului au fost implicați 16 studenți de la fiecare din univeristățile partenere: Universitatea Catolică Lyon (Franța), Universitatea de Științe Aplicate JAMK (Finlanda), Universitatea de Business, Artă și Tehnologie RISEBA (Letonia) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (România).

În cadrul întâlnirii organizate în data de 2 martie 2022 în aula Centenar, la Facultatea de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției, au fost înmânate diplome și premii pentru toți participanții în runda întâi a proiectului. La festivitate au participat o parte dintre studenții implicați în proiect, de la specializarea Inginerie Economică Industrială – anii 3 și 4, alături de antrenorul academic și trainerii care au coordonat activitățile din cadrul proiectului.

La finalul întâlnirii, echipa ProCESS UTCN a mulțumit Conducerii Universității Tehnice din Cluj-Napoca și Conducerii Departamentului de Management și Inginerie Economică (coordonatorul programelor de studii implicate în proiect), pentru susținerea acordată în implementarea primei runde a proiectului.

Mai multe detalii despre implementarea proiectului se găsesc pe site-ul https://processproject.eu/ și pagina de Facebook https://www.facebook.com/ProCESSProjectEU/.

Contact:

Conf. dr. ing. Violeta Firescu, Coordonator echipa ProCESS România

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, România

violeta.firescu@mis.utcluj.ro

www.processproject.eu

© Copyright - International - Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca