O întâlnire importantă a fost cea dedicată noilor clustere, în care s-au stabilit etapele-cheie pentru constituirea acestora : schema logică de inițiere, hărți de mobilitate, modele, probleme operaționale.
Noile clustere vor fi organizate pe specializările Arhitecture, Industrial Engineering și Food Technology and Engineering, însă la întâlnire au participat cadre didactice și de la alte specializări, interesate de inițierea de colaborări de acest tip.
În cadrul aceleiași întâlniri, au avut loc discuții legate de ghidul de referință propus de Comisia Europeana pentru viitoarea diplomă unică europeană.
În cadrul laboratorului comun pentru cercetarea pedagogică și învățarea centrată pe student, la care a participat doamna Conf.dr. Claudia Marian, s-a discutat implementarea unui chestionar online pentru analiza nevoilor și experiențelor de formare a profesorilor.
In cadrul pachetului de lucru 4, discuțiile s-au concentrat pe organizarea institutelor de cercetare EUt+ (EUt+ research institutes), a biroului comun de cercetare EUT+ (Eut+ common research office) precum și aspecte legate de proiectul EUt +Extras.
În cadrul întâlnirii de lucru de la Cartagena, Institutul pentru Nanoștiințe și Nanotehnologii al EUT+ (EUTINN) a organizat a doua ediție a atelierului de lucru EUTINN, în format hibrid.
Comitetul de conducere al EUt+, format din rectorii celor 8 universități și din principalii reprezentanți, a avut întâlniri de lucru în care s-au discutat pașii următori în strategia de dezvoltare a Universității Europene de Tehnologie. În urma acestor întâlniri, s-au semnat Memorandum of Agreement (MOA) pentru înființarea EUt+ research institutes, MOA a biroului comun de cercetare EUT+ (Eut+ common research office), precum și un document cadru pentru următoarele institute de cercetare si noile clustere.
La întâlnirea găzduită de Universitatea Politehnica din Cartagena au participat reprezentanți ai Ministerului Învățământului regiunii Murcia.