Şcoala de vară internaţională – BRIGHT, 19 – 30.07.2021

Aplicaţii medicale realizate prin metode de printare 3D

În cadrul proiectului ERASMUS KA 226  – BRIGHT în perioada 19-30 iulie 2021, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, va fi organizată o Școală Internaţională de vară în domeniul printării 3D cu aplicabilitate în domeniul medical.

Şcoala va avea un caracter practic, pe lângă instituţii de învăţâmânt superior, fiind implicate şi alte companii private din domeniul printării 3D, firme ce utilizează metode de Realitate Virtuală / Realitate Augmentată, precum şi instituţii publice şi organizaţii direct interesate de soluţiile propuse în cadrul proiectului BRIGHT pentru sprijinirea medicilor aflaţi în luptă directă cu pandemia.

Înregistrarea şi participarea la acest eveniment este gratuită, termenul limită pentru înscriere fiind data de 1 iulie 2021.

Mai multe detalii legate de Școala Internaţională de vară (programul preliminar), sunt disponibile pe pagina web a proiectului BRIGHT la adresa: https://bright-project.eu/

În cazul în care aveţi întrebări suplimentare legate de acest eveniment, vă rugăm să ne contactaţi prin email la următoarea adresă: erasmus.bright2020@gmail.com

Vă aşteptăm şi vă invităm cu drag să fiţi parte a acestui eveniment!

© Copyright - International - Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca